El Palau de Plegamans posa a prova la imbatibilitat del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat espera seguir sumant / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat espera seguir sumant / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat masculí vol mantenir la imbatibilitat de les quatre primeres jornades contra el Palau de Plegamans, conjunt de la classe mitjana del grup 4 de Tercera Catalana. Els de Jordi Bargalló tenen per primera vegada aquesta temporada un rival que té una victòria en el seu balanç. Els santcugatencs no podran disposar de Marc Gené i Raül Pérez, lesionats.

El privilegiat grup d'equips sense cap derrota comença a reduir-se al grup 4 de Tercera Catalana. Al Qbasket Sant Cugat s'hi afegeix Regina Carmeli i CB Llinars, malgrat que hi ha una dada que ajuda a la facilitat de les tres primeres victòries dels de Bargalló. Aquest cap de setmana serà el primer en què els santcugatencs juguin contra un rival que ja coneix la victòria. En qualsevol cas, el tècnic del Qbasket desconeix els punts forts del Palau, que suma dos triomfs i dues derrotes. Dues ensopegades que han patit per menys de deu punts, només cinc punts la passada jornada contra el Matadepera, quart, i vuit contra el Sant Pere Terrassa B, cinquè. Més enllà de resultats i dinàmiques, Jordi Bargalló assegura que encara és aviat per avaluar quins equips són favorits i assegura que hauran d'estar atents.

Jordi Bargalló

Fins ara els equips que hem jugat no havien guanyat cap partit, ara juguem contra un equip que n'ha guanyat dos.


Malgrat tenir alguna baixa, els de Sant Cugat cercaran mantenir la condició d'invictes aquest diumenge a partir de les dotze del migdia al Pavelló Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.