La UESC masculina torna al camí del triomf i derrota el Lluïsos a domicili

La UESC ha sumat el tercer triomf a Copa Catalunya

L'equip masculí de la UESC ha trencat una ratxa de dues derrotes consecutives i ha guanyat (67-74) a la difícil pista del Lluïsos de Gràcia, conjunt que ha baixat de Lliga EBA. Els santcugatencs acumulen un balanç de tres victòries i dues derrotes a Copa Catalunya després de cinc jornades.

La UESC s'ha convertit en un dels pocs equips que ha guanyat a la pista dels Lluïsos de Gràcia. Un equip, el barceloní, que a les darreres cinc temporades únicament ha perdut un o dos partits per campanya segons ha explicat l'entrenador de la UESC, Marc Guillem. Mèrit dels vermell-i-negres que han començat el primer quart adormits perden de sis i sempre a remolc dels locals. El segon quart ha estat el més igualat, però la clau del triomf santcugatenc s'ha de buscar al tercer. Els visitants han fet un joc brillant amb un Lluís Curto sensacional a la direcció i un joc interior excels que ha foradat la tenebrosa defensa barcelonina. Els de Marc Guillem han marxat del tercer quart amb 10 punts al seu favor. A l'últim quart, els vermell-i-negres han mantingut el triomf. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, destaca el treball de l'equip i un joc col·lectiu brillant.