El QBasket Sant Cugat guanya el Palau de Plegamans i segueix invicte

Els santcugatencs es mantenen invictes

El QBasket masculí guanya de 28 punts (56-84) el Palau de Plegamans a la cinquena jornada del grup 2 de Tercera Catalana. Un primer quart espectacular ha donat un marge de punts suficient per afrontar amb garanties la resta del matx. Els de Jordi Bargalló sumen cinc victòries en cinc partits.

Un gran primer període dels santcugatencs ha permés l'equip de Jordi Bargalló guanyar clarament el Palau de Plegamans i continuar així el seu idil·li amb la victòria. 26 punts i el partit encarrilat en un primer temps dominat clarament que ha donat pas a una segona part més igualada en què els locals han millorat, però no suficient per posar la por al cos als santcugatencs, que han aconseguit una renda final important que confirma el seu gran inici de temporada.

L'entrenador santcugatenc, Jordi Bargalló, destaca la bona feina dels seus jugadors com a clau per a aquesta bona arrencada.

Jordi Bargalló

Suposo que vindran partits més complicats, però el cert és que estem treballant molt bé i això es nota a la pista.

La setmana el Qbasket torna a Sant Cugat per rebre el Caldes B i mantenir el seu idil·li amb el triomf.