El QBasket femení perd de dos punts a la pista del Llefià


  • Comparteix:

L'equip santcugatenc encara no ha guanyat a fora

L'equip santcugatenc encara no ha guanyat a fora

El femení del QBasket Sant Cugat s'ha quedat a un pas de sumar la tercera victòria de la temporada i la segona consecutiva al grup 1 de Segona Catalana. Les de Marta Ollé han caigut a la pista del Llefià de dos punts de diferència (62-60) i se situen en onzena posició amb dues victòries i tres derrotes.

El conjunt santcugatenc ha estat a punt, però no ha pogut trencar amb la malastrugança que el persegueix com a visitant en aquest inici de lliga. La seva visita a la pista d'un igual a la classificació, el Llefià, era propícia per sumar la primera victòria lluny de casa.

Després d'aquesta jornada l'equip de Marta Ollé ha de preparar la vista d'un dels cocos del grup, el Torredembarra, que només ha encaixat una derrota en cinc jornades. Precisament l'única ensopegada de les del Tarragonés va tenir lloc a la tercera jornada a casa davant l'invicte Sant Andreu Natzaret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.