Catalana Occident torna a patrocinar la UESC potenciant la seva Fundació


  • Comparteix:

La UESC i Catalana Occident tornen a col·laborar plegats /Font: UESC

La UESC i Catalana Occident tornen a col·laborar plegats /Font: UESC

Catalana Occident torna a patrocinar la UESC després de dues temporades sense fer-ho. L'empresa asseguradora donarà suport als projectes socials de la Fundació UESC. La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, i el director de l'oficina de Sant Cugat de Catalana Occident, José Juan Rodríguez, han tancat l'acord.

Des del club s'assegura que la contribució de Catalana Occident no es tradueix únicament en una aportació econòmica, sinó que hi haurà altres suports a l'entitat, com explica la cap de Comunicació de la UESC, Mònica Palasí.

Mònica Palasí

Volem insistitr que el suport no és només econòmic. Hi haurà suports d'altre tipus. Per exemple, ens acaba d'arribar material informàtic com a donació de Catalana Occident.


L'acord, que converteix Catalana Occident en un dels principals patrocinadors de la UE Sant Cugat per a la present temporada, servirà de suport al club i també a la Fundació UESC, segons Palasí.


Mònica Palasí

És un suport al club, en general, i aquest acord ens ajudarà a tirar endavant en la nostra activitat normal i també en les de caire social de la Fundació.


El club ha preferit no anunciar quina és l'aportació econòmica però ha especificat que el nou patrocinador tindrà visibilitat en forma de publicitat al pav 1 de la Rambla del Celler i també a la web del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.