El QBasket Sant Cugat masculí vol fer el set de set en l'inici de lliga a Rubí


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del QBasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu del QBasket Sant Cugat

El QBàsket Sant Cugat masculí encara la setena jornada en el grup 2 de Tercera Catalana visitant el Regina Carmeli i amb la intenció de seguir sumant tots els partits per victòries. El conjunt santcugatenc ha guanyat els sis partits jugats fins el moment mentre que els rubinencs van començar amb quatre victòries, però han perdut els últims dos.

El QBàsket Sant Cugat masculí ha començat la temporada de manera immillorable i juntament amb el CB Llinars són els dos únics conjunts que encara no han perdut. Els santcugatencs, a més, són primers perquè han anotat més punts i n'han rebut menys que els del Vallès Oriental. Darrere hi ha el Matadepera Taronja amb una derrota i tot seguit hi ha quatre equips amb dues desfetes, entre ells el rival del QBasket d'aquesta setmana, el Regina Carmeli. El tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Bargalló, no es refia del contrincant perquè va començar amb quatre victòries clares i després ha caigut derrotat potser per les baixes.

Jordi Bargalló

La intenció és mantenir el nivell de joc i a partir d'aquí seguir amb els resultats. Ells han perdut els últims dos partits, però no els conec.




El QBàsket Sant Cugat és líder mentre que el Regina Carmeli és quart en el grup 2 de Tercera Catalana



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.