La UE Sant Cugat busca el tercer triomf consecutiu a la pista del SESE


  • Comparteix:

La UESC vol mantenir la bona forma

La UESC vol mantenir la bona forma

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita la pista del SESE en la setena jornada del grup 2 de Copa Catalunya aquest diumenge a les sis de la tarda. Els vermell-i-negres busquen encadenar el tercer triomf consecutiu davant d'un equip que duu un triomf menys. El SESE només ha aconseguit guanyar un partit dels tres que ha disputat com a local.

La UESC de Marc Guillem pot sumar per primer cop tres victòries consecutives i per assolir-ho s'enfrontarà a un SESE que no és precisament un exemple d'equip fort a casa fins el moment. Els barcelonins tenen un balanç de tres triomfs i tres desfetes perdent part del seu potencial com a locals on ha perdut dos dels tres partits que ha jugat fins el moment. Per la seva banda, la UESC arriba en un bon moment de forma i amb la moral alta després de vèncer en els últims instants el Gavà la setmana passada gràcies a l'encert anotador de Jordi Pons.

La UESC es troba ara en la quarta posició empatat amb l'Igualada, per davant només del River Andorra B i el Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.