El Qbasket Sant Cugat vol seguir sent invencible davant el Sant Quirze


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat masculí buscarà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda l'11a victòria en 11 jornades en el grup 2 de Tercera Catalana. El conjunt santcugatenc, líder, s'enfronta com a local al Sant Quirze que amb un balanç de cinc victòries i sis derrotes és el desè classificat. El tècnic santcugatenc, Jordi Bargalló, creu que s'han de fixar en la seva feina per seguir treient bons resultats.

El Qbasket Sant Cugat segueix com un coet amb un ple de victòries en el grup 2 de Tercera Catalana i va directe cap a l'ascens i el títol de lliga tot i haver-se disputat només un terç de temporada. Els blau cel són líders sense cap derrota mentre que el primer perseguidor, el CB Llinars, ja suma dues desfetes. Fins i tot amb un partit encara pendent els homes de Jordi Bargalló miren a la resta de conjunts des de la part més alta de la taula. Però el conjunt santcugatenc faria bé de no refiar-se perquè el triomf de la setmana passada va ser més ajustat de l'esperat aconseguint la victòria de només un punt a la pista del Matadepera Taronja.

El tècnic del Qbasket Sant Cugat, Jordi Bargalló, creu que l'equip ha de seguir fent la feina com fins ara perquè segueixin arribant els resultats.

Jordi Bargalló

Hem d'aprofitar els recursos que tenim. No conec el rival però hem d'intentar defensar intens i poder còrrer.


El Sant Quirze arriba després de guanyar el Canovelles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.