El femení del Qbasket intentarà trencar la ratxa de derrotes a domicili a Morell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat femení

El Qbasket Sant Cugat buscarà el primer triomf a domicili aquest diumenge a tres quarts de dotze del migdia a la pista del Morell en l'11a jornada del grup 1 de Segona Catalana. El conjunt taronja va trencar la setmana passada una dinàmica de tres derrotes consecutives i espera aconseguir per primer cop dues victòries seguides. El CB Morell té un balanç de 7 victòries i tres derrotes.

El Qbasket Sant Cugat té un bon balanç com a local a la categoria que estrena enguany amb quatre victòries en cinc partits, però lluny de casa els resultats no són els esperats. Les nioes de Marta Ollé han perdut els cinc partits que han jugat lluny de Sant Cugat que les ha dut a sumar quatre triomfs i sis desfetes. Amb aquests resultats les blau cel són 11enes classifcades a la lliga. Per la seva banda, el Morell és sisè, però empatat amb el cinquè, el quart i el tercer i busca estar a la part alta. De manera oposada a les santcugatenques el CB Morell és més fluix a casa on ha perdut dos dels tres partits on ha caigut derrotat i on només ha guanyat tres dels cinc partits fins el moment.

El Qbasket Sant Cugat femení té l'oportunitat de trencar la mala ratxa a domicili davant un Morell que no s'acaba de sentir còmode a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.