El Viladecans B esgarrapa la victòria del pav 1 després de dues pròrrogues


  • Comparteix:

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau (76-79) després de dues pròrrogues contra el Viladecans B en la darrera jornada de l'any al grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques s'acomiaden del 2013 amb tantes victòries com derrotes, sis, a la zona mitja baixa de la classificació. Els tirs lliures han determinat el final d'un enfrontament que la UESC controlava per més de 10 punts al tercer quart.

La UESC ha disputat un últim matx de l'any vibrant, tot i que no ha pogut culminar l'emoció del matx amb un triomf. Les de Germán Simón han sortit concentrades i efectives en atac, mentre que les visitants pràcticaven un bàsquet erràtic malgrat ser el més anotador de la categoria. El joc era elèctric però desendreçat, i les santcugatenques han assolit una mínima renda sense acabar de trencar el matx. Al tercer quart la UESC ha trobat les opcions correctes per distanciar-se, i ha superat la barrera dels 10 punts. Ara bé, en el mateix període també han arribat els millors moments de les de Viladecans, que han reaccionat i han arribat a l'últim quart només un punt per darrere.

La igualtat s'ha mantingut fins al final del temps reglamentari, i a tres dècimes per a la conclusió les visitants dominaven l'electrònic per un punt. Aleida Llobet ha pogut treure una falta en la darrera jugada, anotant un dels dos tirs lliures i abocant el matx a la primera pròrroga. El temps afegit també ha acabat amb empat, amb una última possessió en què Anna Vulart ha forçat una falta i ha tornat a anotar només un tir lliure per anar a una segona pròrroga. En aquesta ocasió les visitants han pogut acabar enduent-se el parcial per tres punts, lligant el triomf. El tècnic de la UESC, Germán Simón, assegura que ha de passar un temps per fer balanç del partit.

Germán Simón

L'equip ha donat la cara, però cal fer autocrítica i veure els errors.


Les vermell-i-negres tornen a la competició l'11 de gener a la pista del Sama Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.