El Qbasket Sant Cugat segueix en ratxa i guanya el 12è partit consecutiu

El Qbasket Sant Cugat, més líder.

El Qbasket Sant Cugat no afluixa i aconsegueix un triomf important (66-57) contra el segon classificat, el Llinars. Els homes de Jordi Bargalló tanquen l'any afiançats a la primera posició de la taula.

El conjunt santcugatenc afrontava el matx amb certes dificultats ja que els tres bases de l'equip estaven tocats, sigui per malaltia o per problemes musculars. Als blau cel els ha costat entrar en el ritme del partit, però tot i això han guanyat el primer quart.

A la segona meitat els locals han estat més intensos en defensa, fet que els ha ajudat a cedir menys rebots ofensius al Llinars. El resultat hauria pogut ser més extens, però el Qbasket s'ha precipitat en alguns moments de l'últim quart quan els visitants ja es trobaven en bonus. Finalment, el Qbasket ha guanyat de nou punts. L'entrenador Jordi Bargalló es mostra satisfet l'esforç físic dels seus jugadors.

Jordi Bargalló

Encara podem millorar en temes de concentració

Els santcugatencs tenen un partit abans de les festes nadalenques, el matx davant el CB Castellar dissabte.