La presentació del Qbasket Sant Cugat referma els primers mesos del projecte


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat ha mostrat totes les seves plantilles

El Qbasket Sant Cugat ha mostrat totes les seves plantilles

El Qbasket Sant Cugat referma els primers mesos com a entitat amb la presentació dels 14 equips del club. El pav 1 de la Rambla del Celler ha estat l'escenari d'un esdeveniment que ha comptat amb l'assistència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, el regidor de Serveis Socials, Raül Grangé, i el president del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol, Xavier Valls.



Uns mesos més tard de la seva creació, el Qbasket Sant Cugat segueix consolidant les seves estructures com a club. La temporada va donar el tret de sortida amb una festa a la sala barcelonina Luz de Gas, un dels patrocinadors de l'entitat. S'hi va presentar la nova orientació del projecte, així com les equipacions i els primers equips. Aquest dissabte ha estat el torn de la base. Els jugadors han sortit a la pista un a un, cridats pels entrenadors respectius, omplint la pista del pav 1 dels colors del club. El president de l'entitat, Quique Aranda, s'ha mostrat orgullós i satisfet amb els primers mesos de l'entitat.

Quique Aranda

És molt il·lusionant, la nova imatge. Ens cal ajuda però també convido als pares que hi participin. Només veig coses positives.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha assegurat que caldrà estar atent al projecte del Qbasket.

Xavier Tizón

Crec que és un projecte al qual ens caldrà estar molt atents. Creix any rere any, hi ha molta gent implicada.


La Federació Catalana de Basquetbol ha estat present a la presentació amb el president del Comitè Tècnic, Xavier Valls. Valls ha enaltit la il·lusió del projecte santcugatenc.

Xavier Valls

És evident que t'ha d'agradar molt el bàsquet. Has d'estar molt vinculat i hi ha molta il·lusió en aquest club.


Tot plegat després que al matí s'hagi disputat el 1er Torneig Ciutat de Sant Cugat infantil i preinfantil, tant masculí com femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.