Un marcador nou és el regal avançat de Reis per a la UESC i el QBasket


  • Comparteix:

Imatge del nou marcador de la UESC i el QBasket

Imatge del nou marcador de la UESC i el QBasket

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha estrenat un nou marcador en el pav 1 de la Rambla del Celler un dia abans que arribin els Reis Mags d'Orient a la ciutat. L'Ajuntament ha fet el primer regal de l'any a l'entitat vermell-i-negra i al QBasket Sant Cugat en forma d'un nou electrònic per comptar punts i que té dues pantalles, una a cada camp, per assenyalar el temps de la possessió.

El pav 1 de la Rambla del Celler ha renovat una de les seves peces més malmeses. La UESC ha estrenat un marcador i dues pantalles per controlar els temps de cada posessió. Aquestes novetats se sumen al marcador que la instal·lació municipal tenia a un dels extrems de la pista. La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, explica què suposa aquest regal de Reis per al seu club.

Mònica Mateu

És un fantàstic regal de Reis. L'Ajuntament ha fet una gran inversió en instal·lacions i no podíem demanar més.


Els altres beneficiats per aquest canvi, el QBasket Sant Cugat, valoren positivament que es vagin millorant les instal·lacions municipals, com comenta el seu cap de comunicació, Javier Martínez.

Javier Martínez

És bo que es vagin fent millores a les instal·lacions municipals i estem contents de poder aprofitar-nos.


Després d'arranjar les goteres del pav 1 i del canvi de marcador, el següent pas serà el canvi del parquet, amb data encara per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.