La UESC venç a la pista del SAMÀ Vilanova i s'allunya del descens

La UESC femenina s'ha endut un partit clau

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'allunya del descens del grup 1 de Primera Catalana després d'un triomf clau a la pista del SAMÀ Vilanova (58-69). Santcugatenques i vilanovines començaven la jornada amb el mateix balanç, i ara les de Germán Simón ja tenen set victòries, deixant enrere les places de promoció de descens. El proper partit, penúltim de la primera volta, serà una nova oportunitat per mantenir aquesta trajectòria. La UESC rep el CB Sant Just, penúltim classificat.

Les santcugatenques han dut la iniciativa en el marcador en tot moment i al descans guanyaven de vuit punts (26-34) en una primera part amb un ritme d'anotació baix per part local. En el segon temps, ha continuat la mateixa dinàmica i les noies de German Simón han dut la batuta del joc mantenint les distàncies i deixant el marcador final 11 punts a dalt (58-69).

Ara ja només queden dos partits perquè la UESC hagi conegut tots els seus rivals. Tot plegat en una primera volta molt ajustada, on la promoció d'ascens i la de descens està separada per tres partits. Al segon tram de temporada guanyar o perdre un sol partit podria significar canvis importants a la classificació. En qualsevol cas, la UESC comença encarant en bona direcció aquesta segona volta.