El Barberà de Lizano i Forné supera una UESC molt irregular en el joc

El rebot defensiu ha estat una de les claus de la desfeta de la UESC davant el Barberà

La UESC masculina es veu superada pel Barberà (68-75) en partit ajornat del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs sempre han anat a remolc de l'equip visitant entrenat pel santcugatenc David Lizano i amb l'exjugador de la UESC Éric Forné. Forné ha liderat la direcció del seu conjunt i en l'aspecte ofensiu on s'ha erigit com a peça clau en el triomf visitant.

Partit de sentiments i d'emocions el que s'ha viscut aquest dimecres al pav 1 de la Rambla del Celler amb el retorn de David Lizano a la UESC després de 10 anys a l'entitat però com a entrenador rival i el de l'exjugador Éric Forné. El partit s'ha iniciat amb un primer quart molt igualat que finalitzava amb mínima difèrencia visitant 15 a 16. El matx s'ha trencat en el segon període on la UESC s'ha precipitat en moltes de les accions d'atac, fet que ha propiciat el joc ràpid del Barberà. Amb 29 a 40 s'arribava a la mitja part.

En el tercer quart s'ha produït una mínima reacció local amb canvis de defensa dels homes de Marc Guillem, però que no ha estat suficient. L'efectivitat de Forné ha destrossat els plans de la UESC.

El darrer quart ha estat marcat per la polèmica arbitral amb dubtoses decisions dels àrbitres en contra de l'equip santcugatenc. Els visitants no s'han deixat sorprendre i s'han imposat per 68 a 75. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, destaca la irregularitat del joc com el factor clau de la desfeta.

Marc Guillem

Hem alternat minuts bons amb dolents, però davant equips com el Barberà no pots tenir moments de mal joc.

L'entrenador del Barberà, David Lizano, creu que el seu equip ha estat molt seriós i molt encertat en el rebot defensiu.

David Lizano

Hem estat molt sòlids i hem jugat amb tranquil·litat els moments decisius del partit.

Després de 14 jornades tant la UESC com el Barberà sumen el mateix balanç, set victòries i set derrotes. Els dos equips es troben a mitja taula. La UESC juga dissabte a la pista del Ramon Llull, rival amb un triomf més que els santcugatencs.