El Qbasket SC vol oblidar la primera ensopegada del curs contra el cuer


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat clou la primera volta aquest cap de setmana

El Qbasket Sant Cugat clou la primera volta aquest cap de setmana

El líder Qbasket Sant Cugat vol fer pagar els plats trencats de la derrota del cap de setmana passat a l'Escola Pia Sabadell, cuer del grup 2 de Tercera Catalana. El desigual duel, corresponent a l'última jornada de la primera volta, es disputa aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda al pav 1 de la rambla del Celler. Els de Bargalló volen reaccionar després de perdre la condició d'invictes contra pronòstic a la jornada anterior, a la pista de l'actual avantpenúltim, el Santa Perpètua.

L'equip que no va perdre durant les 13 jornades de l'any passat espera estrenar-se en el triomf aquest any. L'estrena del 2014 va ser sorprenent per a tots, fruit del poc treball que els santcugatencs han pogut fer durant l'hivern i del fet que els de Bargalló, segons paraules del seu tècnic, van jugar 'el pitjor partit en anys'. El Santa Perpètua, penúltim, va deixar estabornit un Qbasket que, malgrat la derrota, encara té tres partits de marge sobre els segons classificats, CB Llinars, CB Parets i CB Matadepera. Aquesta jornada el repte és encara més assequible que el cap de setmana passat. Els de Sant Cugat reben l'últim classificat, l'Escola Pia Sabadell, que només ha aconseguit guanyar en una de les 14 jornades que duen de competició i que ho ha fet a casa, contra el Palau Plegamans. El tècnic del Qbasket, Jordi Bargalló, planteja el partit pensant també en recuperar sensacions i el to físic.

Jordi Bargalló

Hem perdut una mica el ritme d'entrenaments. Hem de recuperar el to, estem entrenant amb ganes però encara estem molt imprecisos.


El matx tanca la primera volta, una fase on els de Sant Cugat acabaran líders de forma autoritària. El Qbasket encetarà la segona volta com a màxim candidat per a l'ascens a Segona Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.