Aleyda Llobet dóna el triomf a la UESC amb una cistella a l'últim segon


  • Comparteix:

Una cistella sobre la botzina d'Aleyda Llobet dóna a la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) el triomf sobre el penúltim del grup 1 de Primera Catalana, el Sant Just (59-57). Les santcugatenques s'han mostrat toves en defensa i han patit per acabar superant el joc interior visitant. El tècnic de la UESC, Germán Simón, s'ha vist obligat a proposar una defensa zonal per equilibrar el poder físic del Sant Just.

Malgrat ser el penúltim classificat, Germán Simón avisava que calia estar concentrades per mantenir el bon to exhibit a la primera jornada de l'any. I no li faltava raó a l'entrenador vermell-i-negre, que ha estat a punt de veure com les seves noies queien contra un rival, a priori, assequible. La UESC ha sortit poc intensa en defensa, però en els primers compassos del matx cap dels dos equips oferia prou regularitat ofensiva per agafar una distància còmode. L'entrada a pista d'Anna Vulart ha imprès un major ritme de joc, però de les anades i vingudes i el poc ordre en l'ofensiva de tots dos equips ha mantingut el marcador igualat.

Amb els punts arribant de forma aïllada i a comptagotes, ha estat en el tercer quart quan la UESC ha reaccionat, i quan restaven quatre minuts per arribar a l'últim període ha empatat. El domini en l'electrònic anava variant, i només dos parcials, un local i un altre visitant, ha trencat la monotonia del partit. El matx ha arribat als últims compassos empatat, i a un segon per al final del temps la UESC disposava de la pilota a línia de fons. Una jugada enrevassada ha acabat amb una passada a Aleyda Llobet, que des d'un tir de mitja distància ha col·locat els dos punts que donaven el triomf del seu equip sobre la botzina. El tècnic de les santcugatenques, Germán Simón, reconeix que el seu equip no ha fet un bon partit.

Germán Simón

Era un partit molt important, no hem fet un bon partit però hem tingut la sort de poder fer aquest bàsquet a l'últim segon.


Amb aquest triomf les santcugatenques en sumen vuit i s'allunyen cada vegada més del descens. La setmana que ve tanquen la primera volta a la pista del Bàsquet Molins, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.