La UESC clou la primera volta al centre del grup 2 de Copa Catalunya


  • Comparteix:

La UESC és novena al final de la primera volta

La UESC és novena al final de la primera volta

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanca la primera volta al grup 2 de Copa Catalunya en novena posició i a tanta distància de l'ascens com del descens. Els santcugatencs han hagut d'adaptar-se a un nou cos tècnic, liderat pel retorn de Marc Guillem, i han encadenat ratxes de resultats en un sentit positiu i negatiu. La nota negra del primer tram de curs és la lesió de llarga durada del jove base Jordi Vilavella.

Marc Guillem va tornar dues temporades després de la seva marxa per continuar la consolidació de la Unió Esportiva Sant Cugat a Copa Catalunya. Després de dos cursos amb David Lizano, l'entitat vermell-i-negra apostava a finals de la temporada passada per un canvi de rumb en tots els aspectes. A nivell esportiu el pes passava a recaure en Sergi Sánchez, nou director tècnic, que confiava en un Guillem més madur que en el moment en què va deixar el càrrec dos anys enrere. I les dues primeres jornades indicaven que la decisió era correcte. Les victòries davant Sferic Terrassa i Reus Deportiu generava bones expectatives, que es veien una mica desinflades amb dues ensopegades en els dos partits següents.

Després d'alternar un triomf i una derrota contra Gavà i SESE en les jornades 6 i 7, els de Guillem vivien el moment més dolç encadenant fins a tres victòries seguides, que col·locaven l'equip de Sant Cugat en la quart posició, en zona d'ascens a Lliga EBA. Des de llavors, però, la ratxa canviava de signe i es tornava negativa, amb quatre ensopegades consecutives. Ara bé, la UESC ha pogut tancar el primer tram de competició amb bon gust de boca, vencent a la complicada pista del Ramon Llull. Guillem expressa la diferència de dinàmiques en cada moment del curs.

Marc Guillem

L'equip ha viscut molts moments diferents. Ha sigut capaç d'enllaçar moments molt bons, i després hem passat un moment molt complicat.


Les lesions han vingut, sobretot, en la posició de director d'orquestra, de base. Lluís Curto ha acumulat nombrosos problemes físics després de demostrar la seva importància en el joc de l'equip durant les jornades que ha pogut competir al màxim de les seves possibilitats. A més, Jordi Vilavella es lesionava de gravetat al genoll, minvant les prestacions des de la seva posició i trencant la progressió d'un jove base en el qual la UESC té moltes esperances. El conjunt vermell-i-negre ha decidit fer-se fort i tirar endavant sense fitxar ningú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.