El Qbasket femení pretén acabar la primera volta amb la millor ratxa victoriosa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat femení rep el Bàsquet Ribes en la 15a jornada del grup 1 de Segona Catalana aquest diumenge a les set de la tarda. Les noies de Marta Ollé poden encadenar per primer cop tres victòries consecutives i acabar la primera volta allunyant un rival directe. A més, les de Sant Cugat pretenen apropar-se a la salvació, que és només a un partit. El conjunt santcugatenc s'ha mostrat fort a casa fins el moment amb cinc triomfs en set partits.

El Qbasket Sant Cugat femení tancarà la primera volta aquest diumenge amb la possibilitat de fer-ho en el millor estat de forma de la temporada. Les santcugatenques han encadenat per primer cop a la temporada dues victòries consecutives i tenen un enfrontament directe a casa per incrementar la ratxa. El Qbasket és ara 11è amb sis victòries i rep el Bàsquet Ribes, que està una posició per sota però amb quatre triomfs. És per això que una victòria de les noies de Marta Ollé les duria a allunyar el seu més immediat perseguidor, d'una banda, i apropar-se a la permanència, d'una altra, una salvació que és a un triomf de diferència, marcat per la UB Llefià.

El Bàsquet Ribes, per la seva banda, arriba amb un balanç d'un triomf en els últims sis partits, això sí, vencent en l'últim desplaçament jugat a Castellar. Per altra banda, el Qbasket es troba amb la moral alta després de guanyar per primera vegada un partit a domicili i amb la fortalesa que dóna haver superat a cinc dels set rivals que han visitat el pav 1 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.