La UESC masculina cau a la pista del cuer, l'Sfèric de Terrassa


  • Comparteix:

La UESC masculina ha caigut a la pista de l'Sfèric de Terrassa

La UESC masculina ha caigut a la pista de l'Sfèric de Terrassa

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd en un irregular partit contra el cuer del grup 2 de Copa Catalunya, l'Sferic Terrassa (55-53). Els egarencs arribaven a la primera jornada de la segona volta amb només una victòria, i el poc encert dels vermell-i-negres ha donat a l'Sferic l'oportunitat de guanyar. Els de Marc Guillem inicien el segon tram de temporada amb ensopegada i sense poder mantenir la bona línia mostrada la setmana passada a la pista del Ramon Llull.

La UESC va trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives amb un triomf de mèrit a la complicada pista del Ramon Llull. Els santcugatencs van refer-se en resultats i joc, però han aturat en sec la seva trajectòria ascendent amb una ensopegada a la pista del cuer. Malgrat que els de Marc Guillem han tingut un inici aclaparador, amb un parcial contundent de 0 a 12 amb una bona defensa, un bon control del rebot i amb la possibilitat de manar en el ritme del partit, atorgant al matx un joc intens i veloç. En el moment en què l'equip santcugatenc no ha estat capaç de córrer i de tenir un ritme àgil l'Sferic ha anat retallant distàncies, sobretot a partir del desencert dels visitants. La UESC no ha pogut anotar amb la mateixa facilitat, desaprofitant opcions clares en atac i estant molt incòmodes sobre la pista. Els egarencs, conscients de l'oportunitat que se'ls presentava per aconseguir la segona victòria de la temporada, primera des del novembre, han lluitat en parcials anotadors molt baixos per acabar tancant el triomf. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, apunta que en partits com aquest es demostra que no hi ha enfrontaments ni rivals còmodes.

Marc Guillem

La sensació és que hem pensat en un partit amb comoditats quan no existeixen partits amb comoditats.


La UESC suma la vuitena derrota del curs, i ara suma tants triomfs com ensopegades. Els de Guillem s'allunyen una mica més de l'ascens i veu més a prop la promoció de descens. La setmana que ve els vermell-i-negres tornen al pav 1 de la rambla del Celler per rebre el penúltim, el Salle Reus, que malgrat tenir només tres triomfs és un equip veterà i perillós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.