La UESC supera el Molins i s'apropa a la promoció d'ascens


  • Comparteix:

La UESC mira cap amunt

La UESC mira cap amunt

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (54-61) el Bàsquet Molins, suma la tercera victòria consecutiva al grup 1 de Primera Catalana i tanca la primera volta en el millor moment de la temporada, a un sol partit de la promoció d'ascens. Les santcugatenques tenen ja nou triomfs, i amb aquesta victòria passen per sobre a la classificació l'equip del Baix Llobregat.

La UESC acaba el primer tram de temporada en el millor moment de forma i resultats. La igualat grup 1 de Primera Catalana ha fet que les tres victòries consecutives de les vermell-i-negres, l'última de mèrit a la pista del Bàsquet Molins, les hagi col·locat a només un triomf de la promoció d'ascens a Copa Catalunya, malgrat que els objectius segueixen passant per arribar als triomfs necessaris per obtenir la permanència.

Les de Germán Simón han sortit a pista endollades, trobant bones opcions per anotar i agafant el lideratge en el marcador ràpidament. De fet, al descans la renta era de 13 punts(29-42), i un parcial de 6-0 a la represa ha donat un còmode marge de 19 punts. Ha estat llavors quan les locals han decidit provar variants defensives i s'han col·locat en zona, contra la qual la UESC ha tingut més problemes per atacar. Una sèrie de tres triples consecutius ha apropat les molinenques, que han retallat distàncies malgrat no eixugar del tot la diferències. Les de Simón s'han mantingut per sobre amb rentes al voltant dels 10 punts fins endur-se el triomf. Germán Simón ressalta la importància d'aquesta victòria i de les dues anteriors.

Germán Simón

Evidentment aquests tres partits seguits guanyats ens fan allunyar-nos de la promoció de descens. Avui era un partit molt important.


La UESC inicia la setmana que va la segona volta a la pista del CB Prat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.