El QBasket s'emporta un partit molt igualat davant el CB Parets


  • Comparteix:

El QBasket continua imparable / Font: QBasket

El QBasket continua imparable / Font: QBasket

El QBasket Sant Cugat masculí guanya (75-72) el CB Parets a la 16a jornada del grup 2 de Tercera Catalana. Un matx molt complicat davant un experimentat Parets que ha posat en problemes els de Jordi Bargalló que han hagut de patir per endur-se la victòria en un partit molt igualat.



El conjunt santcugatenc ha anat per davant durant tot el partit però amb distàncies mínimes que s'han vist reflexades a la mitja part i al final del partit, amb un avantatge de tres punts per al QBasket Sant Cugat. Un partit que serveix perquè els locals vagin adquirint experiència davant rivals amb jugadors veterans, tal com afirma el tècnic del QBasket, Jordi Bargalló.

Jordi Bargalló

Ha estat un partit en què els jugadors han de fer un pas endavant. Ho hem controlat bé i per un equip tan jove com els nostre és més complicat.


Amb la victòria els santcugatencs continuen com a líders destacats amb 16 victòries en 17 partits i la següent jornada visiten el CB Ametlla, 10è classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.