La UESC femenina clou la primera volta en el millor moment de la temporada


  • Comparteix:

La UESC ha completat una sòlida primera volta

La UESC ha completat una sòlida primera volta

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha superat les expectatives en el seu retorn a Primera Catalana, i després de la primera volta és a un partit de la promoció d'ascens. Malgrat aquesta bona dinàmica, el tècninc Germán Simón manté l'objectiu en la permanència, que calcula en 15 victòries. Les santcugatenques en tenen sis, i n'han sumat tres de forma consecutiva en les tres darreres jornades del primer tram de curs.

La UESC femenina ha arribat a la fi de la primera volta en la seva segona temporada a Primera Catalana amb els deures fets i avaluats amb nota. Després d'una pretemporada convulsa, amb la incorporació de Germán Simón a principis de juliol després de la renúncia de Ramón Prats per motius personals i l'arribada de sis jugadores noves, les vermell-i-negres han aconseguit conjuntar peces i desenvolupar un joc que treu bon rendiment als punts forts de la plantilla. Un conjunt intens, que compensa els pocs centímetres en algunes jugadores clau amb qualitat i rauxa.

Les de Simón s'han mostrat competitives tant a casa com a fora. De fet, de les nou victòries que han assolit cinc són a domicili, dues d'elles en les tres darreres jornades. A més, les vermell-i-negres han aconseguit competir en pràcticament tots els partits. Només en dues ocasions, contra el líder, el CN Sabadell, i contra el cinquè, el Sant Fruitós, les santcugatenques han perdut per més de quatre punts. En les quatre derrotes restants la UESC ha caigut de manera molt ajustada. Germán Simón assegura que han millorat els números que preveien.

Germán Simón

Nosaltres signàvem a principi de temporada estar amb vuit victòries, i hem acabat amb nou. Els números no són dolents.


La igualtat del grup 1 de Primera Catalana exigeix regularitat si la UESC es vol mantenir en les places nobles. Malgrat ser a prop de la promoció d'ascens, les de Sant Cugat són també a dos partits de la promoció de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.