L'Esparreguera, que encara no sap el que és guanyar, visita la UESC


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1 de la Rambla del Celler

La UESC torna al pav 1 de la Rambla del Celler

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol evitar que el cuer del grup 1 de Primera Catalana, l'Esparreguera, s'estreni en la victòria aquesta temporada. Les santcugatenques afronten el partit, que es disputa aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 1 de la Rambla del Celler, amb la intenció de reaccionar després de la contundent derrota del cap de setmana passat contra el CB Prat.

La UESC vol oblidar la derrota en el primer partit de la segona volta amb un matx, a priori, més que assequible. L'Esparreguera, que també ha ascendit aquesta temporada de Segona Catalana, està tenint una adaptació molt més crua que la de l'equip santcugatenc. De fet, encara no ha sumat cap victòria, i en 16 partits és amb molta diferència l'equip que més punts encaixa i el que menys anota. La diferència entre un balanç i un altre és de 665 punts negatius, una dada significativa del recorregut del rival de les de Sant Cugat fins ara.

L'equip de Germán Simón, de la seva banda, pretén consolidar a casa l'estabilitat mostrada fins aquesta jornada que les situa a la novena posició, a dues derrotes de la promoció de descens però també a dues victòries del lideratge, fet que demostra la igualtat en aquest grup 1 de Primera Catalana. Pel que fa a aquesta jornada, l'entrenador de l'equip ressalta la necessitat de no confiar-se contra equips de la condició de l'Esparreguera.

Germán Simón

És un d'aquells partits que els entrenadors ens preocupa, perquè sempre pot haver-hi confiances que no toquen. És un partit que a priori s'ha de guanyar sí o sí.


Tamara Herrero, amb molèsties a l'esquena, serà dubte fins l'últim moment per al partit, mentre que la resta de la plantilla està disponible per a Simón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.