El Qbasket necessita revertir la mala dinàmica per no veure les orelles al llop


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket femení

Imatge d'arxiu del Qbasket femení

El Qbasket Sant Cugat femení visita la pista del AE Minguella aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda en partit corresponent a la 18a jornada del grup 1 de Segona Catalana. Les santcugatenques són sisenes per la cua, última posició que jugaria la promoció de permanència, mentre que el Minguella és vuitè amb tres victòries més. Les de Marta Ollé volen seguir inspirades lluny de Sant Cugat després d'assolir la primera victòria a domicili fa tres caps de setmana a Vilafranca.

El Qbasket Sant Cugat femení vol seguir de prop les places de permanència i evitar que s'allunyin els seus rivals directes per a la salvació al grup 1 de Segona Catalana. En les darreres tres jornades les santcugatenques han capgirat la tònica del primer tram de temporada, rigoroses a casa i febles a domicili.

Fa tres jornades les de Marta Ollé assolien el primer triomf lluny del pav 1 de la Rambla del Celler, sorprenent un dels equips forts de la competició, el Vilafranca. Lluny de mantenir la dinàmica guanyadora, als dos compromisos següents, tots dos a casa, el Qbasket ha caigut davant Bàsquet Ribes, rival directe, i CB Parets en el primer partit de la segona volta. Per desfer aquesta ratxa les d'Ollé tenen un desplaçament complicat a la pista d'un equip, el Minguella, que ve de rebre un sever correctiu contra el tercer, el CB Morell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.