L'Esparreguera només competeix 10 minuts i surt apallisat del pav 1

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) destrossa el CB Esparreguera (72-25) en un partit en què només s'ha vist competició en els 10 primers minuts. El cuer del grup 1 de Primera Catalana ha demostrat perquè encara no ha guanyat cap partit, amb una actitud passiva i abaixant els braços després dels primers minuts del segon quart, quan les santcugatenques han agafat la primera avantatge clara. Les de Germán Simón s'han recuperat així de la derrota del cap de setmana passat contra el CB Prat.

La UESC ha superat un tràmit. Les perspectives s'han complert i el partit contra el cuer, l'Esparreguera, ha estat un passeig. Malgrat això, les santcugatenques han sortit adormides a pista, cedint el ritme del partit al rival i mostrant-se poc efectiu, sense aprofitar les seves avantatges. El principal punt d'estancament es trobava en la defensa zonal visitant, i al final del primer quart es registrava un sorprenent 10 a 10 al marcador.

Ara bé, al segon quart la UESC ha pogut imposar la seva verticalitat de la mà d'Anna Vulart, recuperant l'alt ritme de joc i sense deixar el rival utilitzar amb la mateixa efectivitat l'única variant defensiva que li donava resultat. Ràpidament han marxat en el marcador les locals, amb un demolidor parcial de 13 a 0 en els primers minuts, i malgrat abaixar la intensitat les visitants ja havia deixat anar el partit.

La segona meitat no ha tingut cap història. Les de Sant Cugat han deixat a només dos punts el rival en tot el tercer quart, mentre que n'han anotat 21. En l'últim període la pallissa s'ha anat ampliant fins la diferència final de 47 punts. El tècnic de la UESC, Germán Simón, ressalta el nivell defensiu.

Germán Simón

La UESC oblida així la contundent derrota de la passada jornada contra el CB Prat. Les santcugatenques segueixen donant passos cap a la permanència, i el cap de setmana que ve visiten el CN Sabadell.