La UESC espera alçar de nou el vol a la pista del CB Gavà


  • Comparteix:

La UESC vol tornar al camí de la victòria

La UESC vol tornar al camí de la victòria

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) vol oblidar la perillosa dinàmica de les tres darreres jornades i tornar al camí del triomf a la pista del CB Gavà. Els santcugatencs provaran d'espantar els fantasmes de la promoció de descens del grup 2 de Copa Catalunya aquest dissabte a les sis de la tarda.

Després de tres ensopegades seguides la Unió Esportiva Sant Cugat ha caigut per primera vegada aquest curs en places de promoció de descens. Conscients de la necessitat de recuperar la moral, els de Marc Guillem tenen una oportunitat d'or aquest cap de setmana contra un conjunt, el Gavà, que es troba només una posició per sota.

Amb l'objectiu de recuperar sensacions, de tornar a tenir un alt nivell de confiança i d'obtenir més regularitat en el joc, la UESC té present que si supera el Gavà el deixarà a dos partits, distància important tenint en compte que pot tractar-se d'un rival a tenir en compte en el tram decisiu de la temporada. Marc Guillem assegura que aquesta és una jornada per fer un pas endavant.

Marc Guillem

Aquesta setmana hem de fer un pas endavant, tornar a tenir el caràcter que ens permet controlar el partit.


El rival, de la seva banda, presenta una trajectòria irregular. Si bé va començar la competició en un gran estat de forma, ara suma cinc derrotes en les sis darreres jornades. Ara bé, el rendiment els dos últims caps de setmana és prou indicatiu com perquè els santcugatencs estiguin atents. A la jornada anterior van posar contra les cordes el Martorell, líder, mentre que a l'anterior es van desfer del Grup Barna, quart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.