El Messer, segon equip de Tarragona que visita el pav 1 en dues jornades


  • Comparteix:

La UESC femenina espera mantenir la solidesa a casa

La UESC femenina espera mantenir la solidesa a casa

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep per segon cap de setmana consecutiu un equip tarragoní, en aquest cas el Messer CB Tarragona. Les de Germán Simón es van desfer del Nemser TGN el cap de setmana passat, i en aquesta jornada s'enfronten al sisè del grup 1 de Primera Catalana, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre.

A la primera volta la UESC va patir el fet de tenir dos desplaçaments seguits a terres tarragonines, repte que va saldar amb una victòria per quatre punts, contra el Nemser, i una derrota per tres, contar el Messer. Doncs bé, ara aquest repte s'ha tornat en avantatjós per a les santcugatenques, que després de superar la jornada anterior al Nemser esperen revenjar el partit d'anada i de pas igualar a victòries l'altre equip de la ciutat de Tarragona.

El Messer és un equip regular, que ha flirtejat durant tota la temporada amb les posicions capdavanteres i que suma 12 victòries, una més que la UESC. El tècnic de l'equip, Germán Simón, avisa del perill del rival.

Germán Simón

És un equip que competeix molt bé, porta una arrancada d'any pràcticament perfecta.


Malgrat tot, les tarragonines es troben en un estat de forma envejable, protagonitzant un final i principi d'any per emmarcar. Dels darrers set partits n'han guanyat sis, i només han caigut en el derbi a la pista del Nemser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.