El difícil feu del Vendrell, escenari per a una UESC que vol seguir creixent


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada entre UESC i el Vendrell

Imatge del partit d'anada entre UESC i el Vendrell

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pretén seguir millorant les seves prestacions després de trencar una ratxa nefasta el cap de setmana passat. Els santcugatencs visiten aquest dissabte a les sis el Vendrell, per deixar enrere els penedesencs i apropar-se a la permanència directa. El partit correspon a la 23a jornada del grup 2 de Copa Catalunya.

Amb la moral millorada després del triomf agònic del cap de setmana passat contra el SESE, que trencava una ratxa de quatre ensopegades seguides, la UESC torna a veure's les cares amb un rival que pateix. En aquest cas, el rocós Vendrell i, a més, a domicili. Els santcugatencs van suar per vèncer els del Baix Penedès a Sant Cugat malgrat la distància final (83-67).

Els de Marc Guillem volen posar encara més terra per mig amb els vendrellencs, que són avantpenúltims amb set victòries. Els vermell-i-negres en tenen tres més, i formen part d'un grup de quatre equips amb el mateix balanç que vol evitar caure a l'11a plaça, que evoca a la promoció de descens. Amb l'average amb Lluïsos de Gràcia i Gavà perduts, és clau que els de Guillem sumin més victòries que els rivals.

Tot plegat en una jornada determinant plena d'enfrontaments directes entre els rivals de la UESC que poden beneficiar els santcugatencs. Per fer-ho, hauran de superar els perills dels vendrellencs, dos experimentats jugadors com J.J.Miguel i Alan Crabtree, tercer i quart jugadors amb més minuts a la categoria, i segon i vuitè pel que fa a anotació.

Quan resten set jornades per al final de la competició, la UESC necessita sumar triomfs com el d'aquest cap de setmana per no acabar la fase regular en una lluita inesperada a principi de temporada, la promoció de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.