La UESC cerca la reacció davant el tercer, el Nou Bàsquet Olesa


  • Comparteix:

Aleyda Llobet i companyia busquen la reacció

Aleyda Llobet i companyia busquen la reacció

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera trencar la mala ratxa de dues derrotes seguides fent-se fort al pav 1 de la Rambla del Celler. El repte no és fàcil, ja que l'equip que visita aquest dissabte a un quart de vuit del vespre Sant Cugat és el tercer, el Nou Bàsquet Olesa.

La igualtat del grup 1 de Primera Catalana havia afavorit, fins ara, els interessos de la UESC. Amb algunes victòries puntuals, les santcugatenques s'havien apropat a les posicions capdavanteres. Ara bé, la truita s'ha girat i allò que les beneficiava ara les preocupa. Només dues derrotes seguides han dut les de Germán Simón al llindar de la permanència directa.

Amb 11 victòries i 10 derrotes les vermell-i-negres són desenes, i quan falten vuit jornades per acabar la competició cada victòria pot ser determinant per evitar o no la promoció de descens. Malgrat l'actual classificació de tots dos equips, l'anada del matx d'aquest cap de setmana convida a l'optimisme pel que fa les possibilitats de les santcugatenques, que només van perdre d'un punt (59-58) a la pista de l'Olesa.

Les visitants duen dues jornades seguides perdent a domicili, això sí, contra rivals directes com el CN Sabadell, segon, i el CB Prat, quart. La UESC, de la seva banda, torna al pav 1 de la Rambla del Celler després de caure contra un rival directe, el CN Terrassa, a la seva pista el cap de setmana passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.