La Unió Esportiva Sant Cugat no s'atura i derrota el Vendrell a domicili


  • Comparteix:

La UESC masculina guanya el Vendrell (68-70) en la 23a jornada del grup 2 de Copa Catalunya. El conjunt santcugatenc ha superat un inici dubitatiu i ha acabat el primer temps amb una renda àmplia. A la segona meitat els de Marc Guillem han abaixat el ritme, però s'han mantingut al capdavant del marcador i han signat la victòria final.

Els santcugatencs han trigat a arrencar en un matx on els locals han sortit amb més intensitat. El Vendrell ha plantejat un partit obert i amb una puntuació alta que la UESC ha ressentit. Els visitants han contrarestat aquesta situació a finals del segon quart i han marxat al descans amb un avantatge de 15 punts.

A la represa, el conjunt local no s'ha rendit i ha aprofitat el desencert de la UESC per ajustar el marcador. El desenllaç del matx ha estat intens, però els santcugatencs no han donat opció a la remuntada dels penedencs i han acabat guanyant per una curta diferència de 2 punts.

L'entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat, Marc Guillem, es mostra satisfet amb la dinàmica positiva del seu equip, que porta dues victòries consecutives.

Marc Guillem

Era important agafar una dinàmica positiva. La setmana passada vam guanyar i avui hem seguit el camí


La setmana que ve la UESC rebrà el JAC Sants, quart classificat del grup 2 de Copa Catalunya amb 37 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.