El JAC Sants topa amb una Unió Esportiva Sant Cugat brillant


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) supera (89-68) el JAC Sants en el partit més complet de la temporada. Els santcugatencs han brillat en totes les facetes del joc, mostrant-se coordinat, intensos i afamats contra un rival que no ha pogut competir el partit en cap moment. Amb aquest triomf els de Marc Guillem agafen encara més aire respecte les places de promoció de descens.

La UESC es troba en un moment dolç, un dels més bons de la temporada. La connexió entre tots els jugadors, la intensitat a pista i l'efectivitat des de toets les línies han fet del partit d'aquesta jornada el que més han gaudit els aficionats dels santcugatencs. Tot plegat, per garantir una mica més les posicions de salvació per als vermell-i-negres.

L'inici ha estat un petit tast del rendiment dels santcugatencs contra un JAC Sants que arribava quart d'aquest grup 2 de Copa Catalunya. Liderats per un aclaparador Víctor Chica, que ha fet els primers 11 punts i que semblava imparable, la UESC ha definit el camí de la victòria. Incommensurable a nivell defensiu, poderós en el rebot i dominador a prop del cèrcol.

Amb una gran circulació de pilota i superant les diferents variants defensives dels barcelonins, han anat augmentat la distància poc a poc. Patrick Reyes, Adrià Mesa, Plandiura, Balaguer, Curto i Chica eren la llança d'atac d'un conjunt que ha arribar al descans 13 punts per sobre (41-28). Lluny de relaxar-se, al tercer quart s'ha mantingut el festival anotador, sobretot des del tir exterior, i la diferència han escalat fins als 26 punts.

Al darrer quart els visitants han provat de trencar el ritme del partit, i els locals han acabat certificant l'ampli triomf. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, creu que és un dels partits més complets que han fet els seus jugadors.

Marc Guillem

Potser és el partit més complet que hem jugat. Hem jugat moltes facetes del joc molt bé, i molts jugadors han jugat molt bé.


Aquesta és la 12a victòria de la UESC, que iguala el balanç entre triomfs i derrotes. La setmana que ve els santcugatencs provaran de sorprendre un altre dels grans de la categoria, en aquest cas, el River Andorra B, segon classificat, a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.