El Qbasket Sant Cugat femení perd i veu allunyar-se la permanència directa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat femení perd (57-52) a la pista de l'Escola del Carme en la 23a jornada del grup 1 de Segona Catalana. Les santcugatenques s'han quedat a prop de treure un triomf de la pista del tercer classificat, però amb aquesta derrota segueixen en posicions de promoció de permanència.

El Qbasket Sant Cugat està mostrant un nivell alt com a local en l'estrena a Segona Catalana, però baix lluny del pav 1 de la Rambla del Celler. Aquesta jornada les noies de Marta Ollé no han pogut canviar la dinàmica, però sí les sensacions. Amb la derrota, les santcugatenques segueixen en l'onzena posició, en plaça de promoció de descens, però després de plantar cara i perdre de només cinc punts davant el tercer classificat. L'Escola del Carme lluita per ser segon i les blau cel han aconseguit plantar cara seriosament. Aquest resultat tot i ser negatiu sumat al triomf de la setmana passada, davant el Manyanet Reus, cinquè, pot donar ales al Qbasket de cara al final de temporada.

El proper rival del Qbasket Sant Cugat femení és el Sant Andreu de Natzaret, líder amb 23 victòries i cap derrota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.