El cadet de la UESC disputa el Top 4 de Preferent i el Barça és el primer rival


  • Comparteix:

El conjunt d'Òscar de Paula no vol renunciar a res en aquest Top 4 / Foto: UESC

El conjunt d'Òscar de Paula no vol renunciar a res en aquest Top 4 / Foto: UESC

El cadet de la Unió Esportiva Sant Cugat disputa aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda el partit de semifinals de la Final a 4 de Preferent contra el FC Barcelona a la Selva del Camp, Tarragona. Els d'Òscar de Paula juguen contra el màxim favorit a aixecar el títol i aspiren a finalitzar entre els tres primers classificat i aconseguir el bitllet per al Campionat d'Espanya.

El conjunt santcugatenc és ja un dels quatre millors de Catalunya i vol donar la sorpresa en un Top en què el FC Barcelona és el principal candidat a aixecar el títol, amb un ple de victòries en la fase final de Preferent. Els santcugatencs han aconseguit set victòries i set derrotes, quedant per davant de Cornellà, l'Hospitalet, SESE i Manresa, i per darrera de blaugranes, Joventut de Badalona i Platges de Mataró. Al marge d'intentar aconseguir el triomf final, el principal objectiu per als santcugatencs és poder entrar al Campionat d'Espanya, bitllet que dóna el finalitzar entre els tres primers en la Final a 4, com comenta el tècnic de la UESC, Òscar de Paula.

Òscar de Paula

Ara que estem aquí pensem donar-ho tot, anar a competir al màxim per deixar el nom de Sant Cugat el més alt possible.


Precisament mataronins i badalonins disputen l'altra semifinal a dos quarts de sis de la tarda en el Pavelló Municipal de la Selva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.