El cadet de la UESC guanya el Mataró i es classifica pel Campionat d'Espanya

El cadet de la UESC ha necessitat dues pròrrogues / Foto: Twitter federació catalana de bàsquet

Gran victòria del cadet masculí de la UESC davant el Platges de Mataró al partit pel tercer i quart lloc de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya. Els d'Oscar de Paula han necessitat dues pròrrogues per certificar la victòria (95-87) i classificar-se per disputar el Campionat d'Espanya.

En un partit igualadíssim durant els 40 minuts, els santcugatencs han aconseguit arribar per davant al marcador a la mitja part (38-37) davant un equip que els havia guanyat els dos partits de la temporada regular i que els ha posat les coses molt difícils durant tot el matx.

La igualtat ha seguit fins al final del temps reglamentari, que ha acabat amb empat a 71. La primera pròrroga tampoc ha servit per desfer l'empat i al final dels cinc minuts el marcador reflectia un empat a 78. Finalment, a la segona, els vermell-i-negres s'han imposat clarament per tancar el marcador final, 95 a 87. El torneig se l'ha endut el Barça, que ha guanyat el Joventut de Badalona per 84 a 76.

L'entrenador del cadet, Oscar de Paula, assenyala que és un resultat històric, tant per a la UESC com per al bàsquet santcugatenc.

Oscar de Paula

Per la UESC és històric. Vam estar molt a prop amb la generació del 91, quan vam ser quarts. Crec que això és històric tant per la UESC com per Sant Cugat.

Amb aquest resultat, la UESC s'ha classificat per primera vegada pel Campionat d'Espanya cadet.