La UESC tanca la temporada amb un emotiu comiat de Jordi Pons


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) clou la temporada guanyant i acomiadant el capità, Jordi Pons, que s'ha retirat davant d'excompanys, família, afició i rivals en un emotiu adéu. Els santcugatencs han tancat el curs amb un ajustat triomf contra el Ramon Llull (72-70) i han sumat així la 17a victòria de la temporada, igualant el registre de fa dues temporades.

Jordi Pons ha rebut un comiat acord amb la seva carrera com a jugador, estimat i respectat per molts i fent valer la màxima que ha manifestat en el discurs de comiat, la que assegura que 'el bàsquet et torna allò que li dones'. Ho ha dit després que el club li fes entrega d'una placa commemorativa, davant la mirada del seu fill i la seva dona. Els excompanys del CB Mollet també l'han volgut homenatjar, donant-li una samarreta signada per tots els jugadors.

La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, ha volgut agrair els serveis de Pons amb el club santcugatenc, mentre que el ja excapità del primer equip ha recordat el suport de l'afició i ha valorat el respecte que li han mostrat els rivals.

Jordi Pons

Més enllà que t'ho esperis ha estat una sorpresa molt gran, molt agraït a tothom. El bàsquet et dóna moltes coses, i em quedo amb el respecte de la gent.


Al partit s'hi han apropat excompanys del pivot a la UESC com Roger Dam, Xavi Palou o Selver Dzigal, així com el seu exentrenador David Lizano.

I tot plegat després de l'últim partit de la UESC aquest curs, que l'ha enfrontat a Ramon Llull i en què de bon principi s'ha mostrat la igualtat tant en el marcador com en el joc. Amb dos models diferents, els santcugatencs no han pogut córrer fins al tercer quart, i al descans el resultat era d'empat a 36. Als tercers 10 minuts els de Guillem han posat una marxa més i han arribat a manar de 15 (60-45), però al quart període s'ha revertit completament la situació. Els rivals s'han reposat i han arribat a empatar, però una cistella en el darrer atac de Chica ha donat el triomf a la UESC.

El tècnic de l'equip, Marc Guillem, es mostra satisfet per la temporada tenint en compte les dificultats que han tingut.

Marc Guillem

Crec que el mèrit de l'equip ha estat aixecar-se quan les coses estaven molt complicades.


Una de les notes destacades ha estat el debut amb el primer equip del cadet Nil Baqués. Marc Guillem ha assegurat després del partit que ara serà hora de parlar amb la direcció esportiva per valorar la seva continuitat, una situació que es resoldrà a les següents setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.