El cadet de la UESC s'enfrontarà al Reial Madrid en la lligueta de l'Estatal


  • Comparteix:

El cadet de la UESC, il·lusionat, amb l'Estatal / Font: David del Cerro

El cadet de la UESC, il·lusionat, amb l'Estatal / Font: David del Cerro

El Reial Madrid, l'Enrique Soler de Melilla i el CB Ucasté logronyès seran els rivals del cadet de la Unió Esportiva Sant Cugat en la Fase Final del Campionat d'Espanya que es jugarà del 25 al 31 de maig a Saragossa. El conjunt d'Òscar de Paula s'enfrontarà als madridistes en l'últim partit de la lligueta.

El cadet de la UESC intentarà continuar fent història en la fase final de l'Estatal, a la qual ha accedit com a tercer classificat de Catalunya. Els vermell-i-negres, inclosos en el grup H, estan molt motivats i il·lusionats amb el nou repte. El tècnic, Òscar de Paula, reitera que l'objectiu és gaudir.

Òscar de Paula

El grup és fort. El Madrid és un dels favorits però prefereixo jugar contra els millors. L'equip està a tope.


El conjunt santcugatenc es provarà davant un dels favorits i on, segons De Paula, juga un dels millors cadets. El tècnic de la UESC sap que el nivell és altíssim però no descarta passar la primera fase i acabar entre els 16 millors d'Espanya. 'Seria tot un èxit', afirma Òscar de Paula.

El primer rival de la UESC serà l'equip melillenc, l'Enrique Soler, partit que es jugarà diumenge 25 a les 11 del matí i servirà per obrir la competició del grup. L'endemà els d'Òscar de Paula s'enfrontaran a les quatre de la tarda al CB Ucasté. Per tancar la lligueta prèvia, la UESC jugarà contra el Reial Madrid també a les quatre de la tarda.

El dos primers de cada grup, n'hi ha vuit, es classificaran per als vuitens de final que tindran lloc el 28 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.