El Club Bitlles Sant Cugat compleix objectius


  • Comparteix:

El Club Bitlles Sant Cugat ocupa la 8a posició de la Segona Divisió

El Club Bitlles Sant Cugat ocupa la 8a posició de la Segona Divisió

El Club Bitlles Sant Cugat, que ocupa la 8a posició de la Segona Divisió, està realitzant una bona temporada i, a falta de quatre jornades pel final, el vicepresident del club, Joaquim Garcia, valora positivament el paper de l'equip fins el moment. La propera jornada es disputarà el 21 de març a Sabadell.

El club santcugatenc està situat a mitja taula de la Segona Divisió i és vuitè sobre tretze equips. La darrera jornada van sumar una victòria contra la Perestroika i una derrota contra la Pubitlla, en la jornada disputa a Torelló.

Només queden quatre jornades i, fins el moment, el vicepresident i jugador del club, Joaquim Garcia, dóna l'aprovat al seu equip en el que va de temporada.


Joaquim Garcia

Per l'equip que tenim i amb un partit menys, pensem que podríem estar millor, però tampoc estem tant malament


L'equip del Club Bitlles Sant Cugat està integrat, habitualment, per Rosa Figueras, Mireia Della, Isabel Trabado, Xavier Oñate i el mateix Joaquim Garcia. La penúltima jornada de la Segona Divisió es disputarà el dia 2 de maig a Sant Cugat. Abans però, es disputaran dues jornades a Sabadell el 21 de març i a Breda el 18 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.