Derrota ajustada d'Itziar Llobet al Mundial de bàsquet


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Itziar Llobet

Imatge d'arxiu d'Itziar Llobet

La jugadora santcugatenca de la selecció espanyola de basquet sub-17, Itziar Llobet, ha iniciat la seva participació a la Copa del Món de Toulouse amb una derrota (57-58) contra Austràlia. El combinat femení, que està enquadrat al grup B de la fase prèvia, jugarà dissabte a dos quarts de nou del vespre contra Mali.

Llobet i les seves companyes han començat el partit a remolc de les australianes, que han estat per davant en el marcador durant el dos primers quarts. Al descans el marcador reflectia un resultat de 26-28 favorable a les 'aussies'. La igualtat s'ha mantingut durant tot el tercer quart, que s'ha acabat amb un 42-44 a favor de les australianes. Les noies de la selecció espanyola no han estat capaces de capgirar el marcador i han acabat perdent (57-58) un partit molt igualat i intens.

La santcugatenca Itziar Llobet, que no ha sortit en el cinc inicial, ha anotat 7 punts.

Dissabte, a dos quarts de nou del vespre, el combinat femení juga el segon partit de la fase de grups contra Mali. Les jugadores de Víctor Lapeña estan enquadrades al grup B de la fase prèvia, on s'hauran d'enfrontar també amb Bèlgica, Argentina i la Xina en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.