Les categories inferiors del CB Mira-sol assisteixen a un matx de l'ACB


  • Comparteix:

Jugadors del planter amb Jaycee Carrol, del Gran Canària

Jugadors del planter amb Jaycee Carrol, del Gran Canària

Un total de 82 persones entre jugadors, cos tècnic i acompanyants del Club Bàsquet Mira-sol van assistir diumenge a la tarda al Nou Congost de Manresa per presenciar el partit de lliga ACB entre l'Assignia Manresa i el Gran Canària. L'entrenador del primer equip i coordinador del club, Lluís Valero, es mostra satisfet de l'activitat programada.

L'entitat mirasolenca va assistir al partit d'ACB per tal de fer pinya entre els jugadors de les seves categories inferiors amb activitats relacionades amb el bàsquet. L'entrenador de l'equip sènior i coordinador de l'entitat, Lluís Valero, assegura que els nens van gaudir del matx.

Lluís Valero

Els nens de les categories inferiors van estar impressionats. Va ser una experiència bastant bona.



El Gran Canària va aconseguir la victòria gràcies els 25 punts de Jaycee Carrol en la visita a la pista del Manresa. Finalment, el CB Mira-sol va lliurar una samarreta del conjunt mirasolenc a l'entrenador del Gran Canària, el català Pedro Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.