La UESC suma la tercera victòria consecutiva amb Pep Claret a la banqueta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC

Imatge d'arxiu de la UESC

L'equip masculí de la UESC guanya (51-69) a la pista del Ribes i suma el tercer triomf consecutiu des de l'arribada de Pep Claret a la banqueta de l'equip. Els santcugatencs han demostrat la seva superioritat a la pista durant tot el matx i continuen lluitant per la permanència a la Primera Catalana.

Continua la bona dinàmica de joc i de resultats de la UESC que ha sumat el tercer triomf consecutiu. Aquesta jornada els vermell-i-negres s'han imposat a la pista del Ribes en un matx dominat en tot moment pels santcugatencs. Tots els quarts han estat de clar color visitant excepte l'últim que ha caigut del costat local. L'entrenador de la UESC, Pep Claret, destaca el rebot i el bon treball defensiu del seu conjunt.

Pep Claret

L'equip ha seguit les pautes tàctiques que s'han marcat. El triomf ha estat just.



Amb aquest triomf, els santcugatencs continuen en promoció de permanència, però a un sol triomf de sortir de la zona perillosa de la taula. El proper matx juguen davant el Cerdanyola que lluita com els vermell-i-negres per mantenir la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.