La UESC, en promoció de permanència, visita el Sant boi, quart


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC masculina

Imatge d'arxiu de la UESC masculina

L'equip masculí de la UESC necessita guanyar diumenge a la pista del Sant Boi després de l'ensopegada davant el Cerdanyola. Els santcugatencs estan en promoció de descens, a dos triomfs de la permanència matemàtica que ocupa l'Sfèric de Terrassa.

Després de trencar la ratxa de tres victòries consecutives davant el Cerdanyola, la UESC ha de guanyar obligatoriament per no dir adéu a la possibilitat de permanència matemàtica. A falta de quatre jornades, els vermell-i-negres estan a dues victòries de la permanència matemàtica que ocupa l'Sfèric de Terrassa. Si els egarencs guanyen i els santcugatencs perden, els de Pep Claret estarien obligats a jugar la promoció de permanència. El triomf és vital, però serà un matx molt complicat perquè el seu rival, el Sant Boi, quart, s'està jugant la promoció d'ascens a Copa Catalunya. L'entrenador de la UESC, Pep Claret, destaca el bon nivell del conjunt del Baix Llobregat.

Pep Claret

Totes les pistes són complicades, però la del Sant Boi encara més perquè s'està jugant l'ascens.





El matx entre el Sant Boi i la UESC es juga diumenge a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.