El primer triomf encara no arriba


  • Comparteix:

Nova derrota mira-solenca

Nova derrota mira-solenca

El Club Bàsquet Mira-sol perd (72-59) a la pista del Solsona i suma la 27a derrota a la lliga. Els mira-solencs segueixen sense conèixer la victòria i segueixen cuers del grup 3 de la Segona Catalana. Tot i continuar amb la progressió dels últims partits el Solsona, onzè classificat, ha estat superior i ha deixat sense opcions el conjunt santcugatenc.

Una setmana més i una nova derrota. El C.B. Mira-sol segueix sense saber el que és guanyar un partit i segueix últim classificat, a cinc victòries de l'equip situat immediatament per sobre, el Dots Sant Quirze. Els mira-solencs han plantat cara, però no han pogut amb un equip que ha estat més encertat en el tir.

La propera setmana, el C.B. Mira-sol rep el Nou Esplugues, avantpenúltim classificat amb set victòries i 19 derrotes. A priori, un bon partit perquè els santcugatencs continuïn amb la dinàmica creixent i obtinguin l'anhelat triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.