Dani Nafría ja és a Cuba per disputar la segona edició de la Titan Tropic


  • Comparteix:

Dani Nafría correrà la Titan Tropic / Font: Orbea.com

Dani Nafría correrà la Titan Tropic / Font: Orbea.com

El paratriatleta santcugatenc Dani Nafría ha arribat aquest dimecres a Cuba on disputarà la segona edició de la Titan Tropic, una prova de ciclisme de muntanya que recorrerà bona part de l'illa amb cinc etapes que sumen 450 quilòmetres. El santcugatenc intentarà l'objectiu de ser el primer corredor amputat que completa la cursa, després de ser el segon en fer-ho a la Titan Desert aquest any. La competició començarà diumenge, un dia després del previst pel dol decretat per la mort de Fidel Castro.

Dani Nafría torna a enfrontar-se a un dels grans reptes esportius de la seva carrera. Després d'un any exigent en què ja ha superat la fita d'acabar la Titan Desert, disputa una cita que s'hi assembla en concepte però que en comptes de fer front a les inclemències del desert proposa afrontar les dificultats de recórrer trams de clima tropical.

La cursa comença a l'Havana i posa el punt final a Cayo Jutías, a la punta oest de Cuba. Nafría adverteix en declaracions a Cugat.cat que pot tenir dificultats i passar algunes etapes dures, tenint en compte l'experiència viscuda a la Titan Desert. Ara bé, s'aferra a la menor distància de les etapes per recuperar-se millor.

Dani Nafría

Vinc amb la intenció d'anar a poc a poc, dia a dia. Sóc conscient que ho puc passar malament, però les etapes són més curtes.


El santcugatenc espera acabar i sumar aquesta fita a l'aconseguida a l'estiu, al Marroc.

Dani Nafría

L'objectiu és acabar i poder seguir transmetent l'ànim cap a la gent perquè vegin que es poden anar fent coses.


La competició contemplava una etapa de pròleg per l'Havana, però finalment no se celebrarà pels dies de dol decratats per la mort de Fidel Castro. El cartell de la Titan Tropic el formen 156 ciclistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.