Sant Cugat acollirà la ReVolta, la Volta ciclista femenina, el 12 de juliol

La cursa serà d'una única etapa de 100 quilòmetres amb sortida i arribada des de la nostra ciutat


  • Comparteix:

Imatge de la 1a edició de la ReVolta / Font: La Volta

Imatge de la 1a edició de la ReVolta / Font: La Volta

Sant Cugat acollirà la ReVolta, la Volta ciclista femenina, el 12 de juliol amb una única etapa i amb sortida i arribada des de la nostra ciutat. Aquesta serà la 2a edició de la ReVolta que es va iniciar al 2018, però al 2019 no es va fer per coincidir amb una prova del calendari internacional. La nord-americana Lauren Stephens va ser la primera guanyadora en un traçat que es va disputar al circuit de Montjuïc i que va aplegar 118 ciclistes.

Des de fa uns mesos ja sabíem que Sant Cugat acolliria la ReVolta, en unes declaracions de Gemma Aristoy a aquest mitjà, unicament faltava confirmar la data. Sant Cugat ha volgut liderar aquest projecte i serà la ciutat que acollirà la competició. Els equips participants seran estatals i també de caire internacional. L'Ajuntament i la Volta han volgut formalitzar l'acord aquest dissabte, dia previ al Dia Internacional de les Dones.

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha ressaltat que 'en cada activitat que planifiquem i acollim declarem la voluntat de treballar per la igualtat, en aquest cas, de posar en valor l'esport femení i, és per això, que hem volgut donar espai a aquesta prova ciclista femenina, la ReVolta'.

El president de la Volta Ciclista a Catalunya, Ruben Peris, ha destacat que 'l'esport femení està en clara progressió i des de la Volta tenim la convicció d'impulsar el ciclisme femení a casa nostra amb una prova de gran nivell: la ReVolta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.