Ramón Martos rep el reconiexement de l'alcalde


  • Comparteix:

L'expresident de la Unió Ciclista Sant Cugat, Ramon Martos, rep de mans de l'alcalde un reconeixement a la labor feta els darrers anys. Lluis Recoder agraeix la tasca de Martos al capdavant de l'entitat santcugatenca, que l'any passat va celebrar el seu 50è aniversari.

Ramón Martos va rebre ahir a la tarda a mans de Lluis Recoder una placa commemorativa a la tasca realitzada durant set anys al capdavant de la Unió Ciclista Sant Cugat. A banda de l'alcalde i de l'expresident de l'entitat santcugatenca, també van ser-hi el Regidor d'Esports, Xavier Amador, i l'actual president de la Unió Ciclista, José Mª Blasco.

Durant la trobada, van tractar-se, de manera informal, diversos temes relacionats amb el futur de la Unió ciclista, com ara, l'adjudicació d'un nou local per a l'entitat santcugatenca i l'organització de la Transcollserola de BTT. Martos s'ha mostrat emocionat amb l'agraïment de l'alcalde.

Ramón Martos

Per mi és molt agradable rebre aquest reconeixement


La Unió Ciclista Sant Cugat és el club de Catalunya amb més llicències proporcionalment al nombre d'habitants de la ciutat i des de l'arribada de Martos, ara fa set anys, l'entitat ha crescut en projecció geomètrica tant des d'un punt de vista social com econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.