2 santcugatencs al mundial de Brompton


  • Comparteix:

Els ciclistes de Clinicbikes, Josué Sospedra i Xavi Idalgo participen en el segon mundial de Brompton. Els santcugatencs hauran de recórrer 16km en un circuit tancat al Fòrum de Barcelona. Tant Sospedra com Idalgo es plantegen aquesta competició com una festa del ciclisme urbà.

Amb vestit i corbata. Així hauran d'anar els santcugatencs, Josué Sospedra i Xavi Idalgo per participar al mundial de Brompton de Barcelona. De fet, és la condició mínima per poder disputar la prova, a banda, de fer el recorregut amb una Brompton. Tant Sospedra com Idalgo estan preparan uns uniformes especials per aquest dia. Ho explica Josué Sospedra.

Josué Sospedra

Estem preparant un vestit especial. Per començar ens estem fent una corbata taronja


Barcelona va ser la creadora d'aquest mundial l'any passat i, de moment, l'única ciutat que l'acull. Enguany, però amb dues diferències. Primera, el circuit no es farà a Montjuïc, sinó que es montarà al Fòrum. I segona, el recorregut serà més llarg; un total de 16 km en circuit tancat de 2,5km. Sospedra explica que el circuit és una mica trampa.

Josué Sospedra

El circuit ens posarà a prova. Tindrà obstacles com els que et pots trobar anant per la ciutat


Els santcugatencs per la seva banda han deixat clar que el seu objectiu en aquest mundial és passar-ho bé, en cap cas competir.

La Brompton és una bicicleta urbana i plegable. Qualsevol que vulgui participar en aquest mundial només ha d'aconseguir una; això sí, pot ser que no estigui a l'abast de tothom. Els preus d'aquestes bicicletes oscil·len entre els 900 i els 2000 eurus.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.