Presentació dels 50 anys de la Unió Ciclista


  • Comparteix:

'50 anys, 2 pedals i 1 passió'. Aquest ha estat el títol escollit per la Unió Ciclista Sant Cugat per presentar de manera oficial els actes de commemoració del seu 50è aniversari juntament amb els nous dissenys del maillot del club, el logotip i el cartell commemoratiu de la celebració.

La sala capitular del Monestir ha estat l'escenari on s'ha presentat, de manera oficial, els actes de cel·lebració del 50 anys de fundació de la Unió Ciclista Sant Cugat. Sota el lema "50 anys, 2 pedals, 1 passió", el president de la Unió Ciclista Ramon Martos ha presentat públicament el nou maillot, el logotip del club i el cartell commemoratiu del mig segle d'existència fet per l'escola d'art de Sant Cugat. Martos ha volgut destacar els ítems que converteixen l'entitat ciclista en un dels clubs mítics de la ciutat.


Ramon Martos

La nostra missió és la de promocionar el ciclisme, i fer-ho a Sant Cugat


Una de les personalitats que ha presidit l'acte, l'alcalde Lluís Recoder, ha destacat la implicació del club santcugatenc amb la nostra ciutat, sobretot a partir dels nous models en el maillot, el logotip i el cartell commemoratiu, on a petició expressa de la pròpia Unió Ciclista hi apareix la imatge del Monestir. Escoltem Recoder:


Recoder

És una bona mostra de la implicació del club amb la ciutat


Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Ciclisme Alfons Molist, ha destacat la dificultat de mantenir un club ciclista, amb 200 socis, durant tan de temps. Així ho explicava Molist.


Alfons Molist

No és senzill, i menys amb 200 socis, mantenir una entitat d'aquest estil durant tant de temps. Sobretot si es té en compte el perill que contrau el ciclisme


Cal destacar que una gran majòria de clubs esportius van estar presents a l'acte, que va reunir prop de 70 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.