Activitats per celebrar el Tour


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Unió Ciclista Sant Cugat treballaran de manera conjunta per organitzar activitats paral·leles al pas del Tour de França per la nostra ciutat el divendres 10 de juliol. El regidor d'Esports, Xavier Amador, i el president del club, Rafa Robledo, esperen fer partíceps als santcugatencs d'aquesta gran festa de l'esport.

Encara es desconeixen quines són les activitats que s'organitzaran per celebrar el pas del Tour de França per Sant Cugat, però la voluntat de la Regidoria d'Esports i de la Unió Ciclista Sant Cugat és treballar plegats per celebrar aquest gran dia. Escoltem el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo.

Rafa Robledo

Farem activitats per celebrar que el Tour passa per la nostra ciutat


De la seva banda, l'Ajuntament vol implicar al màxim al club santcugatenc com a referent a la nostra ciutat i al Vallès. El regidor d'Esports, Xavier Amador, així ho explica.

Xavier Amador

Esperem la implicació de la Unió Ciclista


Les activitats es desconeixen així com també els carrers per on passarà el Tour.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.