Colònies sobre rodes


  • Comparteix:

Ciclisme a un entorn natural

Ciclisme a un entorn natural

Quaranta set nens i nenes participen des d'avui i fins divendres a les primeres colònies que organitza la Unió Ciclista Sant Cugat. La intenció de l'entitat és donar un caire més festiu i lúdic al ciclisme infantil de la ciutat.

Amb una prèvia revisió de les bicicletes i el repartiment de bosses, samarretes i gorres, els ciclistes han sortit avui de Sant Cugat a les deu del matí (10.00h) i estaran fins divendres tarda a una casa de colònies, a quatre quilòmetres d'Olot. Acompanyats de cinc monitors, els nens i nenes gaudiran de l'esport en un entorn tranquil, envoltats de natura. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, assegura que l'objectiu de les colònies és afavorir l'ambient lúdic i social del ciclisme.

Rafa Robledo

Volem donar el caire més lúdic del ciclisme, el que afavoreix les relacions socials.


Les primeres colònies de la Unió Ciclista Sant Cugat han comptat amb una gran acceptació per part dels pares, els quals van visitar el circuit fa dos diumenges amb grata satisfacció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.